GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00567 pályázat

A kedvezményezett neve: METAB ROLL Gyártó és Kereskedelmi Kft.

A fejlesztés tárgya, célja: Technológiai modernizáció a Metab Roll Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 31 679 637 Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.03.01.

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

Projektünk célja egy kapacitásbővítő beruházás, amelynek keretében a következő eszközök kerülnek beszerzésre: SpeedCut Compact Silver 20/60 plazma és lángvágó asztal hypertherm áramforrással, MULTI MIG 500A DP szinergikus hegesztőgép, MIG POWERTEC I380C ADVANCED LINCOLN vízhűtéses inverteres hegesztőgép. A beszerzésre kerülő gépek a fémipari tevékenységeinkhez nyújtanak nagy segítséget. A CNC géppel fémlemezeket tudunk majd könnyedén vágni, a különböző méretű és felhasználású hegesztőgépek pedig a fémszerkezetek gyors és precíz összeillesztéséhez, javításához elengedhetetlenek.

A projekt elemei közé tartozik egy 40 kW-os napelemrendszer telepítése, mely hozzájárul a megújuló energia felhasználáshoz, csökkenti cégünk rezsiköltségét, továbbá hozzájárulunk vele a nem megújuló energiaforrások telephelyen belüli felhasználásának csökkentéséhez.

A projekt további elemei közé tartozik egy vezetői kompetenciafejlesztés képzésen való részvétel 20 órában.  

A pályázatban elszámolásra kerül egy vállalatirányítási rendszer bevezetése is, mely régóta esedékes a vállalkozás életében, és hozzájárul az adminisztrációs terhek csökkentéséhez, a megfelelő kapacitáskihasználáshoz és az azonnali működéssel kapcsolatos információk eléréséhez.